DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Lines and Lamp – Dagens Poster

Dagens plakat er til en forandring fotokunst. Jeg forelskede mig i dette værk pga. de skarpe linier og det stramme arkitektoniske udtryk. Jeg forstiller mig, at denne plakat vil gøre sig godt på billedvæggen blandt grafiske illustrationer. Det er David Bowman som står bag kunstværket her.

Lines and Lamp - Dagens Poster

Today’s poster is photographic art for a change. I fell in love with this foto because of the sharp lines and the architectural expression. I imagine that this poster will look good on the wall among graphic illustrations. The artist behind todays poster is David Bowman.

Lines and Lamp – Dagens Poster
Artikel
Lines and Lamp – Dagens Poster
Beskrivelse
Dagens plakat er til en forandring fotokunst. Jeg forelskede mig i dette værk pga. de skarpe linier og det stramme arkitektoniske udtryk. Jeg forstiller mig, at denne plakat vil
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply