DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) Kunst

Lighten up life – Dagens Poster

Billedkunstner Christina Julsgaard‘s “Lighten up life” er en plakat med én af hendes flotte og farverige malerier. Kombinationen af det stramme og det flydende, de store flader og de små fine detaljer gør billedet interessant, grafisk smukt og fyldt med farverig god energi.

 

Lighten up life - Dagens Poster

 

Plakaten kan købes lige her her på Christina Julsgaards hjemmeside, og der er flere andre at vælge imellem.

Få et indblik i Christina Julsgaards kunstneriske univers med hendes kunstbog, som giver et indblik i Christina Julsgaards kunstneriske univers af malerier, skulpturer og indretninger. I bogen indgår der udover de mange lækre indretningsbilleder også citater samt Ole Lindboes anmeldelse af Christina Julsgaards malerier. Den kan købes lige her.

Lighten up life - Dagens Poster

Lighten up life – Dagens Poster
Artikel
Lighten up life – Dagens Poster
Beskrivelse
Billedkunstner Christina Julsgaard's "Lighten up life" er en plakat med én af hendes flotte og farverige malerier. Kombinationen af det stramme og det flydende, de store flader og de
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply