"Femme" by Picasso – Dagens Poster

Jeg er så vild med Piscasso’s enkle streger, og forundres altid over, hvordan det er lykkes ham at blive ved med at være top moderne.

Plakaten her er et smukt eksempel på, at skønheden findes i det enkle.

Du finder plakaten her

"Femme" by Picasso - Dagens Poster

ToDay’s Poster – Picasso

I just love Piscasso’s simple lines, and I’m always impressed by how he manages to continue to be top modern, even after so many years.

The poster here, is a beautiful example of the beauty found in simplicity.

You can find the poster here

"Femme" by Picasso – Dagens Poster
Artikel
"Femme" by Picasso – Dagens Poster
Beskrivelse
Jeg er så vild med Piscasso's enkle streger, og forundres altid over, hvordan det er lykkes ham at blive ved med at være top moderne. Plakaten her er
Forfatter
Boligcious

2 Comment

  1. […] poster her: Dagens Poster – Picasso, ligesom jeg også har vist jer den smukke damenumse “Femme”. Interessen har været stor omkring disse værker så derfor tænkte jeg, at jeg ville vise jer […]

  2. […] poster her: Dagens Poster – Picasso, ligesom jeg også har vist jer den smukke damenumse “Femme”. Interessen har været stor omkring disse værker så derfor tænkte jeg, at jeg ville vise jer […]

Leave a Comment

Email (will not be published)