Køkkenet (Kitchen)

Køkkendrømme: “nostalgi møder nutid”

Et af de vigtigste rum for mig er køkkenet. Et charmerende, lækkert, flot og funktionelt madværksted, hvor der er plads til familien, madlavning og sammenkomster. Køkkenet hos mig er husets hjerte, og når jeg har gæster kommer vi aldrig videre ind i huset. Det er her vi bliver hængende omkring langbordet og jeg som vært, kan gå til og fra kødgryderne uden at gå glip af samtalen, fordi alt foregår i samme rum.

Hvis jeg en dag står i en situation, hvor jeg selv kan vælge helt præcist hvordan mit køkken skal se ud, så kunne det meget vel være dette køkkenscenarie fra Svane Køkkenet.

 

Køkkenet her har et lidt nostalgisk look med fyldningsdørene og det gamle smukke komfur. Jeg er ret stor tilhænger af farvede låger og disse grå-grønne er utrolig lækre. Metrofliserne er et must, dem har jeg selv i mit køkken, men tjek lige den frække detalje med den flisebelagte emhætte.

 

Er man endnu mere romantisk anlagt og ønsker et mere elegant udtryk, kan man med selvsamme køkken vælge en lidt anden farve på lågerne, andre greb, messingdetaljer, samt hylder med et mere feminint udtryk som herunder.

Det er altså samme køkken med lidt ændringer, så det går fra et lidt mere råt og grafisk udtryk til et mere elegant og romantisk… hmmm jeg kan ikke rigtig vælge en favorit her, kan du?

Køkkenet er fra SVANE Køkkenet og hedder RETRO (synes nu ikke det er så retro:-))

 


 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply