DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

SYMMETRICAL NO. 1 – Dagens poster

I dag er det Caroline Sillesen, som har fået plads som Dagens Poster. En smukt og meget detaljeret illustration, som man hurtigt kan forsvinde helt væk i.

Caroline Sillesen tegner mange forskellige illustrationer, fra dyrekranier, symmetriske tegninger som denne og så har hun lavet en skøn serie hvor hun har tegnet de forskellige nationaliteter. Så hvis du gerne vil se hvordan en dansker, franskmand, En israeler m.fl. gennem Carolines øjne, så skal du smutte forbi hendes online galleri. Her er noget for en hver smag og fælles for det hele, er de mange flotte detaljer.

Besøg Carolie Sillesen her

SYMMETRICAL NO. 1 - Dagens poster

Today, the Danish artist Caroline Sillesens which is today’s poster. A beautiful and very detailed illustration.

Caroline Sillesens draw many different illustrations, from animal skulls, symmetrical drawings and she has also made ​​a wonderful series where she drew the different nationalities. So if you want to see how a Dane, a Frenchman, an Israeli etc. looks through Caroline’s eyes, then you should drop by her online gallery. Here is something for every taste and common to all is the many fine details.

SYMMETRICAL NO. 1 – Dagens poster
Artikel
SYMMETRICAL NO. 1 – Dagens poster
Beskrivelse
I dag er det Caroline Sillesen, som har fået plads som Dagens Poster. En smukt og meget detaljeret illustration, som man hurtigt kan forsvinde helt væk i. Caroline
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply