DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Dagens poster af Sarah Hvass

Jeg elsker Sarah Hvass, hun er en af mine yndlingskunstnere. Hendes illustrationer, er oftest sort/hvid, og de har så meget humor og kant, og det er det jeg er så vild med.
Jeg har ikke haft hende oppe som ‘Dagens poster’ før, fordi hendes kunst er dyrere end de plakater og illustrationer jeg normalt viser jer. Men her er tale om ægte kunst, kunst som er unika og kun findes i et eksemplar. Alle hendes illustrationer er tegnet i hånden og så er prisen pludselig ikke så dyr vel?

Smut forbi hendes shop og kig på alle de skønne illustrationer, også selvom du ikke har råd, hun er inspirerende og om ikke andet så får du da en oplevelse og et smil på læben.

Illustrationen her hedder ‘Tonado’. Den er lidt sløret, jeg tror det er pga. copyright. Prisen er 2.400 kr. Der findes priser helt fra 300 kr. så alle kan jo i princippet blive ejer af en original Sarah Hvass. Måske er det en kunstner man skulle begynde at investere i?

 

Dagens poster af Sarah Hvass

Today’s poster is from Sarah Hvass (a danish design artist)

I love Sarah Hvass, she is one my favorite artists. Her illustrations are mostly black / white and they have so much humor and edge, that’s what I’m so crazy about. I have not had her up as ‘Today’s Poster’ before, because her art are more expensive than the ones I usually show. All of Sarah Hvass’s illustration is unique and there is only 1 piece of each. Visit her web shop and look at her beautiful art, even if you can not afford it, she is inspiring and her work makes you smile.
Today’s poster is called ‘Tonado’. It is a little blurry, I think it’s because of copyright.

Dagens poster af Sarah Hvass
Artikel
Dagens poster af Sarah Hvass
Beskrivelse
Jeg elsker Sarah Hvass, hun er en af mine yndlingskunstnere. Hendes illustrationer, er oftest sort/hvid, og de har så meget humor og kant, og det er det jeg er
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Lotte B
  maj 30, 2012 at 09:21

  Åh jah – der blev jeg lige en lille smule forelsket. Hvor er de fine! – og til 300 kr. kan de jo godt komme hjem på væggen.
  Ville ønske at hun også lavede lækre kort. Det vil være så fint…(sidder her og kan bare se sådan nogle kort med forældre og en baby, eller en student, eller et nyt hus, eller…sådan nogle fine lejlighedskort)

  • Reply
   Boligcious
   maj 30, 2012 at 09:33

   ja det ville være fint, vi mangler i virkeligheden nogen som laver fede grafiske lejlighedskort….. sådan nogen som man får lyst at ramme ind og hænge op.

  • Reply
   Sarah Hvass
   november 22, 2016 at 23:20

   Hej Malene og Lotte

   Så er der spritnye kort og art prints på min hjemmeside.
   Indenlænge kommer der også nogle fotos hvor art printsne er i miljø.
   Håber I kan li dem.
   -Sarah

Leave a Reply