DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

BOY – Dagens Poster

I dag får du et lille tip fra mig til dig. Når du søger print til dit hjem, så kan det betale sig at besøge  nogle af Danmarks kunstmuseer. Her finder du masser af smukke og spændende plakater og ofte meget billigere end du tror. Mange af disse museer har endda en webshop.

Når jeg besøger Aarhus, er det en tradition, at jeg skal forbi Aros. Hvis der ikke er en udstilling som jeg er interesseret i, så smutter jeg forbi alligevel bare for lige at sige hej til min ven BOY – Ron Muecks mageløse værk. Jeg er forelsket i ham kan jeg røbe – og for hver gang jeg står foran ham, bliver jeg lige så betaget, som jeg gjorde, første gang jeg så ham.

BOY er kæmpe stor og alligevel vækker han følelser som omsorg og kærlighed i mig. Jeg får lyst til at passe på ham, han virker så sårbar.
En anden magisk ting, der sker, og som jeg har observeret, at jeg ikke er alene om er, at man bliver stille – meget stille i hans nærvær, man hvisker til hinanden eller taler sagte.

Du kan købe to forskellige plakater af BOY i Aros’ webshop

BOY - Dagens Poster BOY - Dagens Poster

BOY – Dagens Poster
Artikel
BOY – Dagens Poster
Beskrivelse
I dag får du et lille tip fra mig til dig. Når du søger print til dit hjem, så kan det betale sig at besøge  nogle
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply