DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Blæk Cirkler – Dagens Poster

(For English recap scroll down)

Lissa Thimm Nielsen står bag Dagens Poster. Hendes kunst stikker i mange retninger, lige fra yndige og skønne børne illustrationer, stregtegninger, farverige illustrationer til de smukkeste fugle illustrationer. Besøg hende her, der er helt sikkert noget du kan lide!

Blæk Cirkler - Dagens Poster

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lissa Thimm Nielsen is behind Today’s Poster. Her art extends in many directions, from adorable and beautiful children’s illustration, fine line art, colorful illustrations to the most beautiful bird illustrations. Visit her here, there is definitely something you like!

 

Blæk Cirkler – Dagens Poster
Artikel
Blæk Cirkler – Dagens Poster
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    sorthed
    september 14, 2013 at 09:33

    Den blækplet du har valgt at vise er også min ynglings af hendes værker. Virkeligt fin og enkel. Den minder lidt om marmor (lidt fashion er man ve..! 😉 hihi

Leave a Reply