Kontoret (Office)

Nyt kontor

Om lidt springer jeg ud som selvstændig. Slut med at arbejde for andre end mig selv. Jeg glæder mig til at kunne bruge hele dage på at skrive og indrette hjem♥ Lige nu er jeg i fuld gang med at etablere mit indretningsbureau, som kommer til at hedde HUIS living-space-management. Det skal I nok komme til at høre meget mere til.

De første tre måneder kommer jeg til at arbejde hjemmefra, og herefter lejer jeg mig ind i et kontorfællesskab med en masse fede kreative mennesker, som jeg kan sparre med. Selvom jeg kun skal arbejde hjemmefra i tre måneder, så er det alligevel en god undskyldning for at indrette en lækker kontorplads. Disse tre miljøer er min inspirationskilde… svært at vælge hvilken stil, hvad synes I?

Nyt kontor

Nyt kontor

Nyt kontor

Source from the top:
blog.stylizimo.com – fridasfina.blogspot.com – ffffound.com 

 

My new office

In a few week I start to work for myself, i’m starting my own little business. No more working for others. I look forward to being able to spend whole days by writing and decorating homes. ♥ I’m busy setting up my interior design agency that will be called Huis living-space management. You will hear much more about this later on.

The first three months I will work from home and then I’ll move in shared offices with a lot of great creative people. Although I only have to work from home for three months, it’s still a good excuse to decorate a lovely office area in my home. These three home offices has inspired me … hard to choose what style, what do you think?

Nyt kontor
Artikel
Nyt kontor
Beskrivelse
Om lidt springer jeg ud som selvstændig. Slut med at arbejde for andre end mig selv. Jeg glæder mig til at kunne bruge hele dage på at skrive
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  Heidi Hallingstad Cousin
  maj 17, 2012 at 16:33

  Lyder vildt spænende, Malene og jeg ønsker dig al held og lykke. Sig til hvis jeg kan hjælpe eller sparre med dig om noget – vi er jo i samme båd og kan lige så godt hjælpe hinanden 😉 Og jeg er jo meget glad for Ninas (Stylizimo) flotte kontor, men efter det jeg har set af dit hjem vil jeg måske sige at det seje kontor på billede nr. 2 ville være en god inspirationskilde til din hjemmearbejdsplads. Kh Heidi

 • Reply
  Mads
  maj 17, 2012 at 18:36

  Jeg er også til nr. 2 – især bagvæggen og bordet.

 • Reply
  Titti
  maj 17, 2012 at 18:39

  Ja jeg r helt klart også mest tilhænger a billed nr 2 🙂 og held og lykke

 • Reply
  Snullemor
  maj 17, 2012 at 22:25

  Beundrer den orden der er på bordet : )
  Er til 1’eren og 2’eren
  : )

 • Reply
  Helle
  maj 18, 2012 at 10:39

  Jeg er mest til kontorstil nr2. Vildt fint og cool.

 • Reply
  Design À la Camara
  maj 20, 2012 at 11:13

  Ingen undskyldning for ikke at gøre det hyggeligt og funktionelt – tillykke med det hele – stay tuned – springer også selv ud som selvstændig lige om lidt. God vind.

 • Reply
  Lotte B
  maj 21, 2012 at 09:31

  1 og/eller 2. Jeg er vild med kalenderen på 1’eren, og er overbevist om at den skal vi ha’ derhjemme, når vi er flyttet til ny lejlighed her 1/6 (kan bare ikke lige huske hvordan det er med vægplads i køkken).
  Men – hvad med opslagstavle? Er jeg den eneste, som har alt muligt “lort” hængende? Ikke kun på køleskabet for hele familien, men også rent arbejdsmæssigt? Det vil jeg ikke kunne leve uden…

  • Reply
   Boligcious
   maj 21, 2012 at 09:48

   Ja den er fed den kalender og hun har faktisk selv lavet den med tavlelak og malertape.
   Jeg kan heller ikke undvære en opslagstavle, derfor tænker jeg at kontor nr. 2 har jo en ret fed bægvæg som snildt kunne være opslagstavle i stedet, når blot man husker at fylde på med lidt lækre foot og print så det ikke bliver for rodet. Jeg forstille mig at jeg vil male en væg med magnet maling så den kan anvendes som oplagstavle.

 • Reply
  Snullemor
  maj 21, 2012 at 09:45

  Her hos os har vi en ca. 4 meter lang opslagstavle hen over arbejdsbordet… den er så ca. 40 cm i højden… det er sådan en blød plade som er beklædt med stof : )

  • Reply
   Boligcious
   maj 21, 2012 at 09:51

   Det lyder også fedt. Jeg ville ønske jeg have plads til sådan en, det bliver måske når jeg rykker kontoret ud af huset:-)

 • Reply
  Create the style
  maj 21, 2012 at 12:28

  Jeg er HELT vild med 1´eren – stilrent men samtidig virkelig inspirerende! Tillykke med din nye titel!

 • Reply
  Dorte - KAiKU Cph
  juni 1, 2012 at 11:03

  Stemmer så meget på nummer to – det ser vildt godt ud..
  Kalenderen kan du jo altid hænge op på en anden væg i dit rum nr. 2
  KH Dorte / KAiKU.

Leave a Reply