INTERIØR Produkt og design (Interior design)

ML42 plads til store og små numser

Indlægget er lavet som en del af mit ambassadørsamarbejde med by Lassen –
Valg af emner jeg vil skrive om og ord og holdninger er frit fra leveren (af mig). Enjoy!

ML42 er den smukkeste taburet og barstol jeg kender. Jeg er så vild med formgivningen… særligt sædet, fordi man blot ved at kigge på det kan se, at her sidder man godt, ligegyldigt om man har en lille eller stor numse. Min oldemor havde en lignende stående i sit køkken, og den sad hun på, når hun forberedte mad, fik jeg fortalt, da jeg arvede den for en del år siden.

 

ML42 blev designet i 1942 af Mogens Lassen. Taburetten lavede han til en møbeludstilling på Kunstindustrimuseet i København. Mogens var inspireret af datidens skomagerstol, og det kom der en meget smuk og skulpturel taburet ud af som i dag, er lidt af et designikon.
By Lassen producerer stolen i Danmark og er stadig den dag i dag udtryk for et ufattelig smuk håndværk i høj kvalitet. ML42 fås også som barstol i 2 højder. Disse to stole har en elegant afstiver i metal (både krom og messing), hvilket sikrer at stolen står stabilt og faktisk giver designet et endnu mere elegant udtryk. 

ML42 fås i sort-bejdset eg, røget eg og lys eg. Se mere her

ML42 plads til store og små numser
Artikel
ML42 plads til store og små numser
Beskrivelse
Indlægget er lavet som en del af mit ambassadørsamarbejde med by Lassen - Valg af emner jeg vil skrive om og ord og holdninger er frit fra leveren (af
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply