INTERIØR Kontoret (Office) RUM OG INDRETNING

Eistrup designer møbelkollektion

XLIBRIS hedder Sibast’s nye mini-kollektion designet af selveste Kasper Eistrup! Som læser af Boligcious, kender du min interesse for kunst, kunst der kradser lidt i overfladen og giver stof til eftertanke, og Kasper er en af mine favoritter. Så når en designvirksomhed som Sibast, en virksomhed hvis design jeg elsker og respekterer højt, kaster sig ud i et samarbejde med en af mine yndlingskunstnere, ja så banker mit hjerte lige ekstra hurtigt af begejstring.

Kasper Eistrups har designet disse funktionelle møbler med en tydelig kunstnerisk tilgang. Hans sans for den der lille lækre detalje ses også i XLIBRIS – både i den stramme og udtryksfulde formgivning som giver møblet et skulpturelt udtryk, men også i en fin lille detalje som et messingemblem der er monteret på både hylden og bordet. Emblemet består af fire hjerter, der er sammensat i en firkløver – det er ikke første gang jeg ser hjerter i forbindelse med Kasper Eistrup, denne kærlighedsfeature har jeg set før i hans udstilinger og den særlige bog han udgav i forbindelse med en af hans udstillinger. Hjerterne symboliserer en forkærlighed for nødvendighed, funktionalitet, materialet og håndværket.

Ej altså det er så flot, og sikke en hyggelig og elegant arbejdsplads man får!

Det særprægede navn, som skal skrives i Caps, har jeg fået besked af ham selv 🙂 er Kaspers egen opfindelse, inspireret af et bogmærke (ex libris, det kan jeg huske ;-), der engang sædvanligvis blev lagt i bøger for at indikere ejerskab. I nogle tilfælde var bogmærker udførlige kunstværker skabt af tegnere eller gravører.

XLIBRIS er fremstillet i eg med olieret eller røget finish. Hylden og vægbordet er i samme designfamilie men i to forskellige størrelser, og de to elementer kan enten komplementere hinanden eller bruges individuelt. Jeg har liiiige det perfekte hjørne i min spisestue hvor jeg længe har overvejet at etablere en arbejdsplads – Jeg tænker at XLIBRIS vil være perfekt, netop fordi det er elegant, diskret og alligevel skulpturelt nok til at agerer som et kunstnerisk element og det ELSKER jeg ved denne kollektion!

Se mere om XLIBRIS hos Sibastfurniture.com

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    lokalebasen
    november 18, 2020 at 12:19

    Wow! Det ser helt fantastisk ud! Det vil jeg virkelig hæve.

Leave a Reply