Kitschede platter er hotte

Platter er for alvor blevet et hot element i indretningen. -Og jo mere kitschede desto bedre. Jeg er ret vild med dem, jeg synes det ser flot ud med en væg hvor alle mulige forskellige typer platter hænger sammen helt tilfældigt. De må være kitschede, smukke, gamle, nye og grafiske. Se bare her:

Kitschede platter er hotte

Lige nu er der rigtig mange designere som designer platter, jeg faldt for dem her, fordi de er humoristiske, barnlige og vintage på en gang.

De her platter er gamle antikke tallerkner, som er blevet videreudviklet og fået et moderne udtryk. Platterne kan selvfølglig også bruges som almindelige tallerkner, og ville være en alletiders gave til et barn. Det er Beat Up Creations som står bag designet. Smut forbi deres shop på Etsy og se det store udvalg.

[slideshow]

Kitschede platter er hotte
Artikel
Kitschede platter er hotte
Beskrivelse
Platter er for alvor blevet et hot element i indretningen. -Og jo mere kitschede desto bedre. Jeg er ret vild med dem, jeg synes det ser flot ud med en
Forfatter
Boligcious

One Comment

  1. ELSKER DEM … VILDT FEDE !! <3

Leave a Comment

Email (will not be published)