Produkt og design (Interior design) RUM OG INDRETNING

Se vores nye sofa <3

reklame

Så skete det, vores nye sofa er landet i vores lejlighed, og den blå har jeg sendt hjem til min veninde – nu er der altså kommet andre farver i stuen. Jeg elskede den blå velour-sofa lige så meget som mine kære følgere, men jeg havde brug for en forandring, det er jo det jeg lever af 🙂 Hold op hvor har jeg modtaget mange beskeder fra jer vedr. min gamle sofa, og efterspørgsler på om I måtte købe den! Skønt at den har skabt så stor interesse, og den er sgu også lækker. Hvis du er ked af, at jeg ikke solgte den til dig, så kan den stadig købes hos Boshop.dk. Den blå veloursofa hedder: ‘Match XL’ og kan også vælges i andre farver og tekstiler. Jeg tror faktisk bare, at du kan kontakte Boshop og nævne Boligcious veloursofa, så ved de hvilken du taler om, for der er røget en del af dem afsted ud i landet, siden jeg viste min frem for 4 år siden. Det gør mig virkelig så glad, at kunne inspirere jer og det er vel også derfor, at jeg føler mig lidt forpligtet til at udskifte oftere en normalen, så jeg kan blive ved med at inspirere dig 🙂

Her skal du se den nye drøm …

Det er et meget radikalt skift ikk? Fra en stor hjørnesofa i mørk velour til en lys olivengrøn tre-personers uden chaiselong! Det tog lige lidt tid for mig at vænne mig til den lyse farve og ændringen, og jeg tænker at jeg på sigt skal male væggene en anden farve og måske udskifte gardinerne, det må ikke blive alt for pænt, men jeg er virkelig vild med vores valg!

Den nye sofa er også købt hos Boshop – jeg har det lidt sådan, at hvis noget virker godt, hvis kvaliteten er i top, prisen er fair og servicen er god, så bliver jeg en meget loyal kunde. Boshop yder fuldstændig fantastisk service, og selvom jeg har arbejdet med indretning i mange år, så kan jeg godt blive lidt blind på mit eget hjem. Eks: jeg forelskede mig i en sennepsgul fløjlssofa hos Boshop, det skulle bare være den! Jeg glemte fuldstændig at se hele konteksten for mig, men der er de heldigvis drøn skarpe hos Boshop. Christopher som ekspederede bad mig nemlig lige om at tænke mig godt om – “Malene den er super lækker, men med dine varme sildebensparketgulve kunne jeg godt frygte, at det hele vil blive meget gult på den ikke så fede måde” sagde han, og han havde fuldstændig ret! Jeg glemte helt at tænke på de omgivelser, som jeg ikke selv kan ændre. Jeg kan jo male om og få alt til at matche, men gulvene kan jeg ikke røre ved (eller det kan man jo godt, men det gør man jo ikke med så smukke gulve vel?). Jeg er super glad for det indspark, det kunne have været et dyrt fejlkøb! Derfor er god service utrolig vigtig.

Sofaen hedder ‘Uptown’ og det er også en modul-sofa ligesom den blå, hvilket er så fedt, fordi man kan bestemme hvor stor den skal være, og om den skal have chaiselong, hjørne osv. Man kan også få lækre stole i Uptown-serien.

Det fede ved det er, at man kan bestille den i sofaen i to dybder: 105 cm. eller 125 cm. vi valgte den dybe model 125cm, og det er vi virkelig glade for! Det er en fuldstændig fantastisk flyder med perfekt komfort og man kan ligge i ske i den 😉 – Grunden til vi valgte den dybe var netop fordi, vi fravalgte chaiselongen.

Sofaens plusser:
· Sofaen har spinkle ben, hvilket både gør den let i udtrykket, og juhuuu man kan støvsuge under den!
· Jeg har valgt ‘easy care’ tekstil, det er let at rense hvis man spilder og der kommer pletter – vi har tre unger og en hund… need I say more?
· Muligheden for at vælge dybde er en gave
· komforten er perfekt, den er blød uden at være for blød.
· Man kan tage hynderne ud og banke dem
· De utrolig mange farver og tekstilkvaliteter. Man kan vælge mellem
over 70 forskellige moduler i serien, som gør det muligt at designe en opstilling der passer perfekt ind i alle hjem.

Jeg tænker, at jeg skal have købt en masse funky puder til den, og så skal jeg finde et lækkert gulvtæppe, der passer til sofaen <3

Tjek Uptowns mange muligheder her – Jeg vil altid varmt anbefale at besøge Boshops fysiske butikker i Aarhus eller deres magiske nyåbnede kæmpe butik i Aalborg. Denne er for nyligt åbnet gågaden, og er i flere etager. Bygningen er en oplevelse i sig selv! Her finder du et overvældende sortiment af lækre møbler i prislejer, hvor man kan være med, høj kvalitet og 80% af Boshops møbler, kan ikke købes andre steder i DK. Derudover har Boshop også en vintage afdeling, med masser af møbler og interiør, som de finder på deres rejser rundt i hele verden – unika ting til hjemmet. Du kan også sagtens shoppe fra webshoppen, og her er meget andet end sofaer!

Hvis du elsker min sofa, bor på Sjælland og gerne vil prøve komforten, så skal du være velkommen til at skrive til mig 🙂

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Sofia Bomholtz
  april 18, 2020 at 23:19

  Hej Malene
  Lige præcis sådan en bred sofaen har vi også overvejet:-) Hvor er den fin og jeg kan også godt lide farven. Når jeg er inde på Boshops hjemmeside under “easycare” tekstil kan jeg dog ikke finde den i oliven grøn. Kun under tekstilet “style”. Eller kan man godt vælge andre farve end dem de har under hver tekstil kategori?
  Mvh Sofia

  • Reply
   Malene Marie Møller
   april 20, 2020 at 15:27

   Hej Sofia

   Hvor skønt at du så endelig har fundet en bred sofa, jeg lover dig at den er fantastisk! Det er egentlig Easy Care stoffet men den ligger i kategorien ‘Style’ og hedder ‘Oliv’

   Go for it!!!

   Kh. Malene

Leave a Reply