INTERIØR Produkt og design (Interior design) Uncategorized

Ny tider med Kay Bojesen

På mandag overtager Sus Rosenqvis min blog. Hun er barnebarn af Kay Bojesen, og har i dag agenturet på al hans bestik. Sus har formået at puste liv i det smukke tidsløse Grand Prix bestik, som kan fås i børstet stål, blank stål og ægte sølv. Sus er oprindenlig uddannet fotograf, og hun har altså en ret fantastisk stil synes jeg. De billeder og de universer som hun placerer Kay Bojesens bestik i, er smukke og æstetiske, men også virkelig cool og helt sin egen.

Giver i mig ret?

Ny tider med Kay Bojesen

Ny tider med Kay Bojesen

Ny tider med Kay Bojesen

Ny tider med Kay Bojesen

Ny tider med Kay Bojesen

Er de ikke fantastiske? Dansk, stilrent og unikt!
 

Sus synes ikke altid, det hele behøver at være så pænt. Derfor lavede hun denne serie: “Opvask”, og jeg ved ikke med dig, men jeg synes aldrig, jeg har set en smukkere opvask.

Ny tider med Kay Bojesen Ny tider med Kay Bojesen Ny tider med Kay Bojesen

Jeg er vild med denne serie fordi idéen er så original og lige til.

 

Det sidste billede, som du nok har set før, er af Grand Prix bestikket lagt smukt op. En flot kalejdoskop opsætning. Og det er IKKE photoshoppet, det er fysisk lagt snorlige op, og herefter fotograferet oppe under loftet.

Ny tider med Kay Bojesen

 

Ny tider med Kay Bojesen
Artikel
Ny tider med Kay Bojesen
Beskrivelse
På mandag overtager Sus Rosenqvis min blog. Hun er barnebarn af Kay Bojesen, og har i dag agenturet på al hans bestik. Sus har formået at puste liv i
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Christina
  juli 8, 2013 at 04:51

  Det er virkelig smukt. Måske skulle det på min lister over ønsker til fødselsdag og jul 🙂

  • Reply
   Malene Marie Møller
   juli 10, 2013 at 21:03

   Ja Christina. Jeg er så glad for det jeg har, det er så smukt og tidsløst:-) Det vil du ikke fortryde:-)

 • Reply
  Luka Roné
  juli 15, 2013 at 16:10

  Ej hvor sjovt, det er min genbo! Det bliver spændende at få et indblik i Kay Bojesens verden. xx

Leave a Reply