DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Pablo Picasso – Dagens poster

I dag er det selveste Pablo Picasso som får æren af at komme på Boligcious ( -måske det nærmer er omvendt)! Denne plakat købte jeg slev for en del år siden, og jeg elsker den stadig lige højt. Den hænger i min stue, og både min datter og jeg kigger ofte på den og prøver at efterligne den. Der er mange ting ved dette kunstværk der fascinerer mig, som fx. hvor tidsløst det er, det bliver ved med at være top moderne. Fascinerende er det også at gravhunden her er tegnet i en streg, noget vi alle kan efterligne, og sikkert lige så perfekt som Picasso her, men han gjorde det først, og jeg kan ikke lade være med at tænke om det gør ham til et geni eller en kunstner? -begge dele vil jeg mene.

Der findes flere af disse geni stregtegninger af Picasso og de er alle lige skønne.

Pablo Picasso - Dagens poster

Pablo Picasso – Dagens poster
Artikel
Pablo Picasso – Dagens poster
Beskrivelse
I dag er det selveste Pablo Picasso som får æren af at komme på Boligcious ( -måske det nærmer er omvendt)! Denne plakat købte jeg slev for
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Picassos genistreg- Dagens Poster |
  januar 3, 2013 at 11:04

  […] har før haft hans Gravhund oppe som dagens poster her: Dagens Poster – Picasso, ligesom jeg også har vist jer den smukke damenumse “Femme”. Interessen har været […]

 • Reply
  Marlene
  november 24, 2016 at 12:46

  Hvor er den fine ramme fra?

Leave a Reply