DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

The Hunter – Dagens Poster

I dag er det endnu engang Peggy Wolf som har fået æren af at være Dagens Poster. Jeg er blevet ret begejstret for hendes kunstportrætter fordi de er skæve, provokerende og spændende. Hvad synes du om Peggy Wolf’s kunst print The Hunter?

Se mere her: Culturelabel.com

The Hunter - Dagens Poster

Today it’s once again Peggy Wolf, who received the honor of being the Day Poster. I’ve become quite fond of her art and portraits because they are quirky, provocative and exciting. What do you think about Peggy Wolf’s art print The Hunter?

See more at:  Culturelabel.com

The Hunter – Dagens Poster
Artikel
The Hunter – Dagens Poster
Beskrivelse
I dag er det endnu engang Peggy Wolf som har fået æren af at være Dagens Poster. Jeg er blevet ret begejstret for hendes kunstportrætter fordi de
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply