D.I.Y.

Forårsklart tastatur – D.I.Y.

Foråret har vist sig igen i dag, og man får lyst til at pjække og ligge sig ned i den nærmeste park. Desværre en kold fornøjelse og lidt trist fordi træerne stadig er nøgne og græsset gult, men nu vare det ikke længe før det hele spirer. Kan du næsten heller ikke vente? Jeg synes aldrig jeg har higet mere efter forår end i år ( -garanteret en tanke jeg har hver år på denne tid). Her er et lille D.I.Y. projekt som kan give dig en lille smag på foråret hver dag, det kræver bare, at du kan blindskrift på dit tastatur.

Forårsklart tastatur - D.I.Y.

Pift tastaturet op med Washi tape:-)

.

Forårsklart tastatur – D.I.Y.
Artikel
Forårsklart tastatur – D.I.Y.
Beskrivelse
Foråret har vist sig igen i dag, og man får lyst til at pjække og ligge sig ned i den nærmeste park. Desværre en kold
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply