DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) Kunst

Balance Umbra

Dagens kunstprint hedder ‘Balance Umbra’ – et utrolig fint og velbalanceret kunstprint af Kristina Krogh. Stærk grafisk udtryk lavet i hånden. Jeg kan ret godt lide, at når man kigger godt efter, tydeligt kan se Kristinas frihåndsarbejdet med pen, og betragter man helheden på afstand, får man et stærkt, stramt og grafisk udtryk. Kristina har ladet sig inspirere af skygger og lys og prøvet fortolke interaktionen mellem de to. Hun har malet med farver som vil reflektere lyset afhængig af, hvordan det falder i de rum værket kommer til at hænge i.

‘Balance Umbra’ kommer fra serien ‘Shades’ – en helt ny og meget smuk serie fra Kristina Krogh.

Balance Umbra
Artikel
Balance Umbra
Beskrivelse
Dagens kunstprint hedder 'Balance Umbra' – et utrolig fint og velbalanceret kunstprint af Kristina Krogh. Stærk grafisk udtryk lavet i hånden. Jeg kan ret godt lide, at når
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply