RUM OG INDRETNING

På besøg i en 2-værelses – Sådan undgår du et rodet udtryk i alrum

 

B O L I G
indretning
___

 

65 kvm. med en super rumopdeling, hvor hver kvadratmeter er udnyttet samtidig med, at det æstetisk udtryk er bevaret. Her er altså stue, køkken (opdelt med en halvvæg), to spisepladser, sofaområde og opbevaring samlet i et rum og her er stadig luftigt. Et rum som har brug for mange funktioner, kan let komme til at se rodet ud og føles overfyldt.

Lejligheden her er et perfekt eksempel på, hvordan man undgår at et rum kan virke klaustrofobisk og rodet. Mit allerbedste tip til dig, der har brug for at have både sofakrog, spisekrog, køkken og evt. en arbejdsplads + opbevaringsmuligheder i et og samme rum, og stadig gerne vil bevare en ro og lethed kommer her: hold dig til meget få farver og materialer! Vær konsekvent og lad møbler have samme farve. Det er bedst med lyse møbler som her, hvor narturfarver både bringer varme og hygge og giver mere lethed i rummet. Lad både sofa, stole, spisebord og skrivebord være samme materiale/farve. Du kan sagtens tilføje et par farverige puder og et par vaser med en dybere farve, men vær konsekvent og lad de store flader og møbler være i samme ende af farveskalaen.

Lad dig inspirere af billederne fra denne skønne bolig i Stockholm

Boligen er til salg – læs om mere  her: fantasticfrank.se

GemGem

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply