Boligtekstil (Textiles for the home) Stue (Livingroom)

We ♥ Hay

HAY gør det rigtig godt. Det er et firma som konstant udvikler sig, og som på ganske få år er blevet en af danmarks førende designvirksomheder.HAY‘s serie ‘About a chair’ er jeg særlig begejstret for og nu er den kommet som lænestol, ‘About a Lounge Chair’. Lænestolen har alle forudsætninger for at blive en rigtig klassiker, samtidig er det dejligt, at den er til at betale. (kr. 7999,00 kr.). ‘About a Lounge Chair’ er velkommen hos mig anytime. Rygterne sige, at stolens understel er forbedret i et lidt mere elegant udtryk. Jeg har set dem og det klæder den rigtig godt, desværre er der ingen billeder at den endnu.

We ♥ Hay

About a Lounge Chair

HAY har for nylig relanceret FDB stolen, som havde sine popularitets tid i 50’erne. Vi genkender den alle sammen, den har aldrig været en af mine favoritter, men den skal da med alligevel, jeg ved den er elsket af mange. Filosofien bag FDB’s møbelkollektion var funktionelt design og god kvalitet til en pris som alle kunne betale.  Stolene er lavet i bøgetræ og fås i 4 farver og en naturfarvet.

We ♥ Hay

FDB stolen – relanceret

Puffen her er lidt atypisk HAY‘s design, eller også viser det bare deres evne til at overraske. Hver puf er unik og den er håndsyet i vintagestof.

We ♥ Hay

Antique Quilt Ottoman

Sengetøjet her er også en forholsdvis ny kollektion fra HAY. Det er ingen hemmelighed at jeg har en svaghed for grafiske indslag i boligen, og derfor står dette sengetøj øverst på min ønskeseddel. Det er designet af Scholten & Baijings og det fås i mange varianter, denne variant er min favorit♥

We ♥ Hay

Casanova furnitures forhandler alle prodkuterne fra dette indlæg, smut forbi deres hjemmeside hvis du vil se priser og have flere detaljer om HAYs produkter, eller smut direkte ind på HAYs hjemmside for at se deres fulde sortiment.

We ♥ Hay
Artikel
We ♥ Hay
Beskrivelse
HAY gør det rigtig godt. Det er et firma som konstant udvikler sig, og som på ganske få år er blevet en af danmarks førende designvirksomheder.HAY's
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply