Boligtekstil (Textiles for the home)

Luksus på udsalg…. Go get it!

Indlægget er lavet som en del af mit ambassadørsamarbejde med Georg Jensen Damask

Jeg har samarbejdet med Georg Jensen Damask i et par år nu. Jeg har testet en stor del af sortimentet og det er og bliver helt på toppen af min favorit tekstilbrands. Jeg ville aldrig samarbejde med et firma, jeg ikke kan stå inde for, og det kan jeg 110%, når det gælder den kvalitet og luksus som jeg oplever med deres sengetøj, håndklæder, viskestykker og duge. Georg Jensen Damask er luksus, og luksus koster lidt mere, men nu kan du altså shoppe Georg Jensen Damask på udsalg og det ville jeg dele med dig, fordi jeg synes det er så stor en luksus i min daglig dag og den synes jeg alle fortjener!

Her kan du se et lille håndplukket udvalg fra udsalget, hvor du kan spare 40% – Se hele udsalget her

Damasks viskestykker er verdens bedste viskestykker! Både rækkevidde og sugeevne er fuldstændig upåklagelig

Sengetøjet er altdid diskret i mønstrene og fås i smukke farver.
Det er blødt og ultra lækkert at sove i, og så holder det farven vask efter vask.

Håndklæderne er tykke, bløde og lækre og så de holder også farverne rigtig godt. 

Sådan en som jeg, der elsker at dække smukke borde og endda delvist lever af det, kan slet ikke lade være med at storshoppe Damask duge.
Elegance og håndværk forenet med smukt og tidløst design… klap klap klap!

damask.dk

Luksus på udsalg…. Go get it!
Artikel
Luksus på udsalg…. Go get it!
Beskrivelse
Indlægget er lavet som en del af mit ambassadørsamarbejde med Georg Jensen Damask Jeg har samarbejdet med Georg Jensen Damask i et par år nu. Jeg har testet
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Nadia Kaplan
    januar 26, 2017 at 20:41

    De har nogen lækre produkter og det er bare god kvalitet 🙂
    Rigtig god aften.

Leave a Reply