Stue (Livingroom)

”Ready Made Curtain” & Boligcious

Sponsorerert

Det der med at vælge gardiner er svært synes jeg. Gardiner skal i mit hjem ikke blot være funktionelle, de skal også være diskrete og smukke. I de første mange år jeg boede i mit hus, havde jeg ikke gardiner, fordi jeg havde så svært ved at finde de rigtige. Når man bor sådan ca. midt på et fortov som jeg gør, ja så er det en smule grænseoverskridende, at opdage, at man på trods af man er alene hjemme, ikke er den eneste der ser lørdagsfilmen fra mit TV… Oh yes! Jeg har et par gange opdaget et par teenagere stå og følge med i min film ude på den anden side af vinduet.

Det endte med, at jeg valgte en hurtig billig løsning, og det ærgrede mig, fordi solen stod lige igennem dem, og det generede mig, når jeg sad enten foran TV-skærmen eller min bærbar. –Så da Kvadrat kontaktede mig for at høre, om vi skulle lave et samarbejde med deres ’Ready Made Curtain’ var svaret et klart JA. Jeg kendte nemlig gardinerne i forvejen og synes de er utrolig flotte. ’Ready Made Curtain’ er designet af Ronan & Erwan Bouroullec for Kvadrat. De er stilrene og diskrete i udtrykket med et ophæng, der er lidt ud over det sædvanlige. Selve ophænget er dekorativt, det har den der lækre design-finish og det passer helt perfekt til Kvadrats smukke tekstiler.

’Ready Made Curtain’ er lette at montere, det tog mig ingen tid. Udtrykket er stramt og diskret og de evner at holde rummet lyst når de er trukket for, men filtrerer lyset, så jeg kan se hvad der foregår på mine skærme.

GemGem

”Ready Made Curtain” & Boligcious
Artikel
”Ready Made Curtain” & Boligcious
Beskrivelse
Sponsorerert Det der med at vælge gardiner er svært synes jeg. Gardiner skal i mit hjem ikke blot være funktionelle, de skal også være diskrete og
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply