Boligtekstil (Textiles for the home)

Klæd sengen pænt på

Sponsoreret

 

Auping har netop lanceret et nyt sengetæppe. I virkeligheden er Auping ikke fortaler for, at man bruger sengetæppe, da det ikke er sundt at holde dynerne indpakket, så de ikke kan ånde efter en nats søvn. Auping er en virksomhed som i den grad har forstand på alt hvad der handler om senge og søvn, de er eksperter og førende indenfor teknologi, udvikling og miljø og suveræne på bæredygtighed. Når det så er sagt, så er der jo altså stadig efterspørgsel på sengetæpper, og den efterkommer Auping selvfølgelig. Jeg bruger ikke rigtig sengetæppe selv, men en sjælden gang i mellem, så synes jeg altså at det er pænt at komme ind i mit soveværelse, til en pænt redt seng og et ryddeligt og indbydende rum. ‘Reivial’ sengetæppet passer godt ind i mit soveværelse og matcher min nye sengegavl rigtig fint.

Revival sengetæppet er lavet af blødt højkvalitets denim. Sengetæppet har stikninger i et spændende geometrisk mønster og med felter i lys og mørk denim. Bagsiden af sengesæppet er blå. Se flere sengetæpper her.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply