DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) TIL VÆGGEN (Walls)

Tapeter i lange baner

På opfordring af en Facebookfan, bringer jeg her et tapet tema.

Der findes mange fantastiske tapeter, og nye kommer til hele tiden. Som research til dette indlæg, har jeg med tættekam, gennemgået to af de større tapet webshops. Jeg fundet en masse til jer, faktisk har jeg haft så svært ved at begrænse mig, at dette indlæg vil blive det første ud af flere. Jeg har delt temaet op i typer, så her kommer en række farverige og romantiske tapetforslag.

Hvis du har et emne eller en boligudforing hjemme hos dig, så skriv til mig, enten her eller via Facebook.

 

Tapeter i lange baner Tapeter i lange baner Tapeter i lange baner Tapeter i lange baner Tapeter i lange baner Tapeter i lange baner Tapeter i lange baner Tapeter i lange baner Tapeter i lange baner Tapeter i lange baner Tapeter i lange baner Tapeter i lange baner Tapeter i lange baner Tapeter i lange baner Tapeter i lange baner Tapeter i lange baner Tapeter i lange baner Tapeter i lange baner Tapeter i lange baner Tapeter i lange baner Tapeter i lange baner Tapeter i lange baner Tapeter i lange baner Tapeter i lange baner

(kilde Mandrup Poulsen og Tapeteksperten)
Tapeter i lange baner
Artikel
Tapeter i lange baner
Beskrivelse
På opfordring af en Facebookfan, bringer jeg her et tapet tema. Der findes mange fantastiske tapeter, og nye kommer til hele tiden. Som research til dette indlæg, har jeg
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Peter Just (@pjust)
  oktober 8, 2011 at 05:59

  Jeg har selv leget med tapet i mit hjem i flere rum og synes at det giver rummet liv og karakter. Jeg faldt dog ikke for nogle af de her viste, som jeg synes er kaotiske og rædselsfulde.

  • Reply
   Boligcious
   oktober 8, 2011 at 09:04

   Kære Peter, Jeg er ked af at du ikke fandt noget du kunne lide, jeg synes ellers selv at jeg har gjort mig umage med at finde noget for de fleste. Vi er alle forskellige, med forskellig stil, heldigvis. Længe leve mangfoldigheden, håber ikke jeg har skræmt dig væk. God Weekend.

Leave a Reply