DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Rebel Pick Monday – Dagens Poster

Så er vi også tilbage med Rebel Pick Monday – et samarbejde mellem Boligcious og ArtRebels, som i al sin enkelhed går ud på, at jeg gransker Artrebels store kartotek af kunstnere og udvælger kunst til Dagens Poster hver mandag!

Jeg har virkeligl fået øjnene op for Zenia Kirkegaard, og det er ikke første gang vi kommer ind på hende her i Dagens Poster. Jeg er vild med klarheden, strukturen og de stærke kontraster i dette kunstprint. Jeg kan godt lide, at det er abstrakt – jeg tror vi kommer til at se meget mere til abstrakt kunst de kommende år. Man kan jo tolke det som man vil, og nogen ser én ting i billedet, mens andre ser noget andet. – Jeg ser et organ – måske et hjerte, men jeg ser også et ansigt… hvad ser du?

Rebel Pick Monday - Dagens Poster

Se mere kunst af Zenia Kirkegaard hos artrebels.com

 

Rebel Pick Monday – Dagens Poster
Artikel
Rebel Pick Monday – Dagens Poster
Beskrivelse
Så er vi også tilbage med Rebel Pick Monday - et samarbejde mellem Boligcious og ArtRebels, som i al sin enkelhed går ud på, at jeg gransker Artrebels store kartotek
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply