Lir til væggen – DIY

I dag får I lidt mere lir til væggen og lidt DIY inspiration. Ofte skal der ikke så meget til at skabe nogle spændende og personlige elementer på væggene. Det er måske i virkeligheden også vægpynten vi er dårligst til at ændre på, når vi vil lave om i et rum. Det kan også blive omfattende at hive billeder ned, fordi det efterlader huller og mærker i væggen, og så kræver det oftest en omgang maling efterfølgende. Det er unægteligt nemmere at rykke sofaen rundt, skifte lidt puder ud i sofaen og peppe op med lidt nye vaser og lysestager. Til gengæld får du en stor effekt, når du skifter og rykker rundt på dine vægge, og ofte behøver det ikke at være så omkostningstungt.

Lir til væggen - DIY

Ok, det her efterlader en hel del små huller i væggen, og indrømmet, her ender man ud i spartel og maling, den dag man bliver træt af vægdekorationenen. Defor synes jeg alligevel, at det er en kreativ og fin idé! Det ser så skønt ud, og jeg vil mene, at det er hullerne værd.

Lir til væggen - DIY

Bøger som vægdekoration er jo meget hot lige nu, og det skal helst se tilfældigt og gerne lidt rodet ud, på den der ikke-rodede måde, hvis I forstår. Men idéen med at benytte en åbning i væggen, (her har sikkert siddet et vindue engang) som bogreol på den der helt casual rodet måde er ret fin. Hvem har brug for et maleri her?

Lir til væggen - DIY

Er der noget mere forfriskende og humørspredende end farverige prikker? okay, det er der måske nok, men jeg synes at disse polkaprikker er et skønt indslag i boligen, og jeg er sikker på, at det vil løfte selv det sorteste mandagshumør bare en lille smule. Ganske enkelt DIY projekt som hverken koster penge, sved eller renovering efterfølgende.

Lir til væggen - DIY

For nogle dage siden viste jeg jer en væg som var tapetseret med aviser (se indlægget her). Her er det magasinerne, som har måtte lade livet. Det er sjovt, hvor forskellige visuelle udtryk det kan give, når idéen stort set er den samme. Der hvor aviserne gav et råt og grafisk udtryk, giver magasinere her, et mere feminint og farverigt udtryk. Så er spørgmålet blot, hvad er du til?

Source: myidealhome.tumblr.com
Lir til væggen – DIY
Artikel
Lir til væggen – DIY
Beskrivelse
I dag får I lidt mere lir til væggen og lidt DIY inspiration. Ofte skal der ikke så meget til at skabe nogle spændende og personlige elementer
Forfatter
Boligcious

7 Comment

 1. Hvordan laver man prikkerne? Hvilket materiale?

 2. Hej, ved du tilfældigvis, hvor man kan skaffe den type plader, som ses på de første billeder? Det ser utrolig flot ud! og har givet mig blod på tanden! :-)

  • Hej Christina, Det er et helt hjemmelavet projekt. En stk plade ønsket str, malet i ønsker farve. Herefter er der dem blyant skrevet tekst og så er det bare at hamre en masse små søm efter blyantsstregerne og derefter giver man den gas med det fine garn/snor…. God fornøjelse, send mig endelig et billedet af projektet hvis du kaster dig ud i det…

   Kh. Malene

   • Hej igen, jeg har ændret strategi, og i stedet bliver det ord i træ, som jeg maler sorte og hænger over hinanden på væggen. Dog ville jeg lige høre, hvordan du skærer ordet ud – altså hvilken form for værktøj, da det jo er rimelig detaljeret. Derudover ville jeg lige høre, hvilken ophængningsform du vil foreslå? Ordene må meget gerne hænge på lignende måde ligesom billede 1 – altså usynligt opslag og forholdsvis tæt på væggen.

    • Hej igen, hvis du skærer det i træ, så skal du brug en stiksav vil jeg mene, men man skal være rimelig ferm til det og rolig på hænderne. Mht. ophæng kan du forsigtigt og UDEN at bore hele vejen igennem, bore et pa huller på bagsiden så kan de kan teksten hænge.
     En af mine læsere har en rigtig fin webshop hvor hun laver skrifter og ord på bestilling, prøv lige at tjekke det, måske det er en god løsning. se her: http://snullemor.blogspot.dk/p/billeder-af-bogstaver.html
     God fornøjelse, glæder mig til at høre om resultatet

 3. Hej. Hvordan laver man de der sommerfugle af plader?

Leave a Comment

Email (will not be published)