Gaveidéer (Gift ideas) TIL VÆGGEN (Walls)

Smukke bogstaver i keramik fra HEIMAT

Endnu et indlæg i dag, jeg kunne jo blive ved. Faldt lige over de her smukke bogstaver i keramik, og måtte dele dem med jer. Bogstaverne er håndlavede af HEIMAT.  -Og jeg kan finde mange fede måder at bruge dem på. Så vidt jeg kan se, er det Kalejdoskopet i Ålborg som bliver forhandler, men fortvivl ikke, Kalejdoskoppet har også en webshop, og jeg er sikker på, at man inden længe vil kunne købe dem der i gennem. pris.: 49,00 pr bogstav.

Smukke bogstaver i keramik fra HEIMAT              Smukke bogstaver i keramik fra HEIMAT

Smukke bogstaver i keramik fra HEIMAT

Smukke bogstaver i keramik fra HEIMAT
Artikel
Smukke bogstaver i keramik fra HEIMAT
Beskrivelse
Endnu et indlæg i dag, jeg kunne jo blive ved. Faldt lige over de her smukke bogstaver i keramik, og måtte dele dem med jer. Bogstaverne er hå
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply