Borddækning Ceramics Produkt og design (Interior design)

Smukkeste stel fra SERAX – Messefavorit #3


Jeg kan på ingen måde blive mættet når det gælder smuk keramik og stentøj. Det nye stel TERRES DE REVÊS fangede øjeblikkeligt mit øje, da jeg passerede Serax’s stand på North Modern messen i år. Smukkeste stel fra SERAX - Messefavorit #3Stellet er designet af Anita Le Grelle, som er kendt for sit smukke unikke stentøj. Jeg er fuldstændig solgt i stellets brændte nuancer og også den blågrønne farveskala. Kombineret med hinanden opstår der et helt fantastisk og unikt udtryk som jeg vil elske at lege med, når jeg dækker bord og anretter mad. Serien har mange dele, og kan bruges til alt fra pottekjuler, servering, frugtskåle, til kontornips og opbevaring af blyanter, kosmetikgrej osv. Smukkeste stel fra SERAX - Messefavorit #3

Hvert item fra serien bærer Anita Le Grelles signatur, det helt unikt og kan kombineres i farve og form på hundredevis af måder. Jeg vil spække mine hylder i køkkenet med dette stel og mikse det i alle farver!

Smukkeste stel fra SERAX - Messefavorit #3

For mere info tjek serax.com

Smukkeste stel fra SERAX – Messefavorit #3
Artikel
Smukkeste stel fra SERAX – Messefavorit #3
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply