Gaveidéer (Gift ideas) Kunst Produkt og design (Interior design) Stilleben og andre lækkerier

I have a crush….

På Boligcious ELSKER vi keramik og stentøj! -Og hvor er vi heldige, at der er så mange dygtige keramikere i Danmark.

Lige nu har jeg et crush på disse smukke skønheder – Hvis du kender en keramiker som du tænker, jeg SKAL kende, så skriv en kommentar, jeg vil MEGET gerne have udvidet mine horisonter ♥

I have a crush....

GULRI ELBÆKGAARD er en sand kunstner. Vaserne herover og de smukke små skåle herunder er så smukke og unikke – Jeg er helt i knæ af forelskelse. Jeg har faktisk allerede været forbi Stilleben.dk og købt både en vase og skål. Lige nu står de på mit kontor, og jeg nyder dem hver dag – Jeg er så vild med dem, at jeg har lyst til at tage dem med hjem og med tilbage igen hver dag, -bare for at kunne nyde dem når jeg har lyst – lidt skørt ikk?

I have a crush....

Casalinga kan også noget helt specielt, som går rent ind hos mig. Jeg er vild med de her to serier. Den første hvor favern graduerer fra den smukkeste grønne og så fader ud i sarte grønne toner…. så smukt. Formgivningen er også smuk, stringent uden at være for stram.

I have a crush....

Den anden serie fra Casalinga er også to-farvet, men her er det en ren overgang, skarp og lækker. Formgivningen er lidt retro, det kan jeg lide! Casalingas keramik er love at first sight…. Et MUST HAVE til ønskesedlen. Kan købes hos Retrovilla bare så du ved det) I have a crush.... I have a crush....

Jeg har længe haft et crush på den her unikke holder til pensler eller blyanter – jeg gad godt have en hel flok på skrivebordet. Glasuren er så flot, jeg er vild med, at den løber, og ser ufærdig ud med sin blottede ler-krop. Det samme med vaserne herunder – så fint! Du kan naturligvis genkende DNA’en fra Studio Arhøj

I have a crush.... I have a crush....

SIPCUP herover er også fra Studio Arhøj – de er alle forskellige og det synes jeg er en kæmpe charme. Jeg gad da godt have 8-10 stk. stående på mine åbne hylder i køkkenet og jeg ville nyde at serverer kaffe i dem.
I have a crush....

Vaserne her er ret interessante både i form og struktur. Flotte marmoreringer og en maskulin formgivning giver vaserne et skulpturelt udtryk som er super flot.
De er formgivet af Nobel Design og kan købes hos Stilleben.dk

I have a crush....

Også en fin lille kop, den kunne sagtens mikses med dem fra Studio Arhøj – Denne smukke kaffekop er formstøbt porcelæn fra Sæby Porcelæn v/ Niels Møller. Flot dekoreret med glasur i blålige nuancer. Kan købes hos Kommers.dk

I have a crush….
Artikel
I have a crush….
Beskrivelse
På Boligcious ELSKER vi keramik og stentøj! -Og hvor er vi heldige, at der er så mange dygtige keramikere i Danmark. Lige nu har jeg et crush på disse
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Helle Østerholm
  oktober 29, 2014 at 20:40

  Heidi Fournier – laver blandt andet de smukkeste vaser!

 • Reply
  Marlene Høj
  oktober 30, 2014 at 06:22

  Hvor er det nogle flotte ting! Især Casalinga-serien med de smukke grønne farver, der graduerer.

  • Reply
   Malene Marie Møller
   oktober 30, 2014 at 13:30

   Ja den er super flot den serie – og den fås i flere farver:-)

 • Reply
  Charlotte
  august 25, 2018 at 16:47

  Må jeg pege på mig selv. Sælger fra bl.a. hjemmeside, Louisiana og Stilleben.
  Tjek Charlotteserup. Dk

  Mvh. Charlotte

Leave a Reply