Uncategorized VÆRD AT BESØGE

3 instagram profiler du bør følge

Instagram

-3 profiler som inspirerer mig…

Jeg finder utrolig meget inspiration på Instagram, det gør du garanteret også. Jeg deler selv en masse inspiration ud og jeg får så meget igen, det er fantastisk. I dag tænker jeg at dele et par profiler som inspirerer mig. En af dem skrev jeg om i går og selvom det handlede om de vildeste kager jeg nogensinde har set, kager som jeg i virkeligheden sket ikke er min styrke (jomindre det handler om at æde dem ;-)) og heller ikke mit emne, så inspirere de mig alligevel i mit arbejde med indretning og styling (se indlægget her.

Den første instagrammer jeg vil dele med dig hedder Theo-Bert Pot find ham her– @theobert_pot. Theo-Bert er en modig fyr, som ikke er bange på bare at fylde masser af ting i sin bolig og det gør den virkelig personlig. Han er genial og modig, når det gælder farver, og eksperimenterer med masser af skønne farvesammesætninger i sit hjem.

Theo_Bert er interiørblogger fra Holland. Hans prisvindende blog hedder The Nice Stuff Collector, se den her. Hans leg med at mikse, farver, planter, nips og materialer er super cool


Only Deco Love

Fra den ene yderlighed til den anden. Katerina Dimas instagram-univers er stikmodsat Theo_Bert, for hvor han dyrker maximalisme og masser af farver, dyrker Katerina som står bag bloggen og instagram profilen @onlydceolove æstetikken og minimalismen. Måske tænker du, at jeg er lidt skizofren, når jeg siger, at jeg finder stor glæde og inspiration ved dem begge og det er helt okay, jeg er ret skizofren når det gælder indretning.

Jeg går nok ikke så højt op i en bestemt stilretning, om man bor moderigtigt osv. jeg bliver betaget af, når nogen har en helt klar og totalt gennemført stil og man tydeligt kan genkende personen bag. Jeg elsker Katerinas kompromisløse stil, hun mestrer virkelig minimalisme uden at blive kedelig. Katerina er arkitekt, stylist, blogger og så er hun skarp med sit kamera. Du kan følge hendes blog her  og hendes instagram her


Billie and I

Fotograf Ulrika Nihlen fra Stockholm har en utrolig charmerende og skøn profil. En profil der skiller sig ud og giver smil på læben. Der optræder næsten altid mennesker, særlig børn på hendes billeder, men ikke på den der typiske iscenesatte måde.

Farverne, stemningen og udtrykket i hende foto er stemningsfuld og tiltaler mig. Det oser af hygge og charme og de der unger er slet ikke til at stå for.

På Ulrikas instagram profil @billie_and_i føler jeg, at jeg bliver inviteret helt indenfor uden at nogen opdager det, det virker helt naturligt og varmt. Du kan også komme helt indenfor lige her

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply