Uncategorized

SWEETS: De vildeste kage-kunstværker

“A party without a cake is just a meeting”

-Julia Child-

Forleden støtte jeg på en instagram profil som virkelig tog vejret fra mig. Kagekunstneren Tortik Annushka fra Rusland får DR’s TV-program ‘Den store bagedyst’ til at blegne –vi godt blive enige om, at Tortik er den vildeste kunstner ikk?

Jeg er lidt at et kagefreak, jeg elsker kage, men jeg elsker ikke at bage dem og gør det heller ikke særligt godt og slet ikke særlig pænt. Jeg har måske 4 kager som jeg bager til særlige lejligheder og de er langt fra kreative at se på…. LANGT FRA. Jeg tænker ikke, at jeg nogensinde kommer til at nærme mig de her mesterværker som Tortik præsterer, men det er godt nok inspirerende. 

Prøv at tjek de detaljer, den taktilitet og de farver kagerne har, jeg fristes til at kalde dette en kage-catwalk, Haute Couture i topklasse.

Hvis du vil se mere kan du tjekke Tortik website her og det synes jeg du skal gøre for der her er kun en brøkdel, der er også masser af kager i sjov karakter, kager med print og portrætter. Du kan også som jeg følge med på Instagram lige her

 


all pictures is by tortikannuchka

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply