Uncategorized

Blomster i mælk

M I L K   & P E T A L S

by Staun P

 

Søren Staun a.k.a. Staun P arbejder som fotograf til dagligt, og jeg har glæden af at arbejde rigtig meget sammen med ham. I hans fritid blogger han om mad, laver kogebog, og så har han en webshop, hvor han sælger sine fotoprint. Søren har bl.a. lavet den her smukke delikate fotoserie, hvor han har eksperimenteret med blomster, mælk, fløde, vand og sprit. Han har blandet alle de flydende ingredienser sammen og derefter forsigtigt “druknet” smukke farvrige blomster heri. Det er der kommet en smuk og poetisk kunstnerisk print-kollektion ud af.

 

 

Yderst delikat og feminin, det ligner næsten et stykke silkeblødt tekstil fra Gucci eller en lækker dessert. Du kan købe plakaterne eller se flere af Staun P’s eksperimenter her

 


 

 

 

GemGem

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply