Uncategorized

Le Sac en papier – THE BAG everyone is talking about!

Le Sac en papier - THE BAG everyone is talking about!

Denne papirspose er populær som i V I R K E L I G populær! Sjovt at tænke på, at en hvid papirspose med sort tekst kan blive så hypet, at ALLE bare MÅ eje den…. inklusiv undertegnede – jeg har faktisk netop bestilt 3 stk. hos Cahetu.
HVORFOR? Er det ikke lidt Kejserens nye klær? – Jo det er det, det ER kejserens nye klær’, vi vil have den fordi, den da er meget cool og så den dukker op alle steder på instagram hos de der bloggere og stylister som vi alle følger og elsker! – Og hvad så? hvad så hvis det er fjollet og hvis det er kejserens nye klær’… jeg er da ligeglad, jeg synes den er cool og jeg kan finde uendelig mange anvendelsesmuligheder til den. OG så aller vigtigs af alt, Le Sac har et ret vigtig budskab – Recycling!

Le Sac en papier - THE BAG everyone is talking about!So go get it – 69 kr. hos Cahetu.dk

 

Jeg deltog i en styling battle arrangeret af VIPP og Bodie and Fou (den populære franske blog) i foråret ( sammen med søde Rikke fra ‘That Nordic Feeling – vi vandt faktisk konkurrencen!). Her er vinderbilledet….. måske spotter du indlæggets hovedperson?

Le Sac en papier - THE BAG everyone is talking about!

 

 

 

 

 

 

 

 

Le Sac en papier – THE BAG everyone is talking about!
Artikel
Le Sac en papier – THE BAG everyone is talking about!
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Lise-Lotte
  marts 10, 2015 at 08:15

  Hej Malene

  Hvordan bære jeg mig ad med og bestille Le Sac en Papier sæk her inde …??
  + hvad er portoen …??

  Lise-Lotte

  • Reply
   Malene Marie Møller
   marts 10, 2015 at 09:58

   Hej Lise-Lotte
   Du kan ikke bestille dem hos mig, men du kan bestille dem hos Cahetu.com. De leverer super hurtigt.
   Kh. Malene

Leave a Reply