INTERIØR Uncategorized

Et preview på efterårets mørke farver

Jeg tror stadig på, at den der sommer kommer, så det er ikke for at være lyseslukker, at jeg i dag stikker hovedt ind i september og smugkigger lidt på efterårets smukke mørke toner, jeg kan bare ikke lade være.

De farvetendenser vi har set komme denne sæson, træder rigtig i kraft i Broste Copenhagens nye katalog.
Mørke blå vægge, bordeaux, flaskegrøn, karrygul og blå dominerer Brostes kollektion og uhhh hvor gør det mig glad. De dystre farver får kontrast af en anden farvepalet nemlig sarte og ferske lyse farver som rosa, kit-farver, helt lys grå og blå.

Ud med minimalismen og ind med maksimalismen. Der skal dramatik og volume ind i boligen. Er du parat til at fylde mere i boligen – også farver?

Et preview på efterårets mørke farver Et preview på efterårets mørke farver Et preview på efterårets mørke farver Et preview på efterårets mørke farver Et preview på efterårets mørke farver Et preview på efterårets mørke farver Et preview på efterårets mørke farver

Alle billder er fra Broste Copenhagen og du kan bladre i deres katalog her

Et preview på efterårets mørke farver
Artikel
Et preview på efterårets mørke farver
Beskrivelse
Jeg tror stadig på, at den der sommer kommer, så det er ikke for at være lyseslukker, at jeg i dag stikker hovedt ind i september og smugkigger lidt
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply