X

Søg på bloggen

BESØG HOS 3 FARVERIGE PERSONLIGHEDER #3

Sidste del af min lille serie om, hvordan 3 farverige personligheder har valgt at indrette sig dybt personligt, meget meget spændende og kreativt med bl.a. Montanas design. Det er befriende at se Montanas design på en helt anden måde i tre så markante og vilde hjem. Montana havde i mange år ry for at være ekslusivt design, lidt i den borgerlige ende og oftest i stilrene hjem holdt helt i hvidt. Sådan behøver det bestemt ikke at være, og det synes jeg Montana i den grad slår fast i deres nye katalog

I mine sidste indlæg besøgte vi Sara Lysgaard, Invester og kunstsamler (se det her) og et kig ind hos fotograf og globetropper Jacob Termansen (se det her).

I dag slutter vi af hos Ingborg Wolf…

 


 

 

“Et hjem er for mig en enkel ting. Det er historien om hvem jeg er – fortalt i et form-, farve- og rumsprog!”
___

Ingeborg Wolf, Film- og modestylist

 

 

Hos Ingeborg er indretningen skarp og stilfuld og stærkt inspireret af de der cool New York loft-lejligheder. Indretningen er holdt kompromisløst i en farvepalette, hvor sort, hvid og grå dominerer. På trods af dette er her masser af stemning og Ingeborgs personlighed skinner stærkt igennem.

 

I stuens dekorative inhak malet helt mørkt står et ARCHIVE med skuffer fra Montana i en lækker grå farve som matcher resten af rummet og bringer lidt dybde med sig.

I korridoren opbevarer en KEEP kommoden Ingeborgs smykker, parfume og andre små skatte.

I køkkenet holder en PORTRAY vitrine styr på tallerkner og glas til dækning af smukke borde.

I børneværelset pryder den kreative komposition WAVE i Fjord væggen.

 


Malene Marie Møller:
Relateret indlæg