Produkt og design (Interior design) Uncategorized

‘Lune’ – den fineste sofa fra 2 pers. til mange

Sofaen Lune


Jeg har vist nævnt sofaen LUNE i et indlæg tidligere, men jeg synes den tåler et gensyn. Hver gang jeg støder på sofaen fra Fritz Hansen, bliver jeg ivrig for at få fat i en til mig selv. Jeg er vild med formen som tydeligt kendetegner en stærk designers streg (designet af Jaime Hayon) og den evne LUNE har til at lokke med sine bløde puder og hyggelige charme. Sofaen er nemlig både stærk i sit designudtryk, elegant og hyggelig og så egner den sig lige så godt til et senior par, et ungt par, en single eller en stor familie. 

Jeg ville elske at have en to-personers stående et sted i mit hjem eller endnu bedre, denne lange model til når hele familien er samlet.

LUNE er en modul-sofa, så du kan frit vælge hvor mange personer du vil have den til, og så findes der også et chaiselong modul.


 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply