Soveværelse (Bedroom)

Gør det mig gammel?

Indlægget er lavet som en del af mit ambassadørsamarbejde for Auping,
ord og holdninger er frit leveret af mig.

Da jeg var omkring 11 år gammel, var jeg indlagt på hospitalet for første gang. Jeg var dybt imponeret over min hospitalssengs funktioner altså, at den kunne køre op og ned i hoved- og fodende – jeg havde aldrig oplevet noget så smart. Siden da kan jeg huske, at jeg flere gange proklamerede til min mor, at mit højeste ønske var en elevationsseng, hvilket hun slog grinende hen. Elevationssenge mente hun kun, var for syge og meget gamle mennesker. Denne fordom er jeg stødt på en del gange siden. Jeg har ønsket mig en elevationsseng siden mit først møde med den dengang for længe siden  – gør det mig gammel? – so be it!

Da jeg sidste år fik min Auping seng MED elevation… stødte jeg igen på fordommen om at disse senge er for ældre mennesker fra venner og bekendte. Flere mente også, at en elevationsseng var ligesom et badekar, man tror man vil bruge det dagligt, men når man har det, bruger man det aldrig. Hmmm… jeg elsker min elevationsseng og jeg bruge funktionerne nærmest dagligt. Jeg synes det er genialt og jeg føler mig altså ikke gammel når jeg bruger den, tværtimod, jeg føler en kæmpe luksus. En ting jeg har erfaret er, at elevationssenge desuden er geniale til os med skrå vægge i soveværelset, det skriver jeg mere om i mine “5 yndlingsmoments med min Auping elevationsseng”.


5 yndlingsmoments med min elevationsseng


  1. Jeg er ikke helt så god til at gå i seng i ordentlig tid med en god bog. Det er et stort ønske og jeg prøver, det er dog blevet bedre efter jeg har fået elevationsseng. Jeg har skråvægge, hvilket gør det fuldstændig umuligt at sidde ordentligt, når man gerne vil læse i sengen, man kan jo ikke klodse puder op af en skrå væg og du er garanteret et barskt hold i nakken, hvis du prøver at sidde behageligt op af en skrå væg. Med elevation løftes hovegærdet fri af den skrå væg.
  2. Fredagsslik og X-Factor i sengen med ungerne er top luksus, det synes vi alle tre.
  3. Godnatlæsning for min lille dreng, er blevet langt mere komfi for os begge.
  4. Langsomme weekendmorgner med morgenmad og Mads & Monopolet i sengen er fantastisk og meget mere ubesværet end før elevationsengen kom ind i billedet, faktisk gjorde jeg det aldrig før, men nu er det blevet lidt af en vane.
  5. Okay… det sidste punkt indrømmer jeg gerne, at her virker jeg mega gammel… MEN der findes ikke noget bedre end at falde i søvn med lidt hævet fod-ende efter en lang dag på fødderne

    info: Min seng hedder Essential. Farven hedder Skin.

Gør det mig gammel?
Artikel
Gør det mig gammel?
Beskrivelse
Indlægget er lavet som en del af mit ambassadørsamarbejde for Auping, ord og holdninger er frit leveret af mig. Da jeg var omkring 11 år gammel, var jeg
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply