DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Superman – Dagens poster

I denne uge tager jeg ‘Dagens Poster’ ind i filmverdenen. Jeg har fundet så mange fede nyfortolkninger af gamle filmplakater, og det er særligt i drengerøvsgenren. Jeg håber dog, at pigerne hænger på, fordi mange af dem er ret cool. Hvis I slet ikke er til denne genre, så har I måske et familie medlem som ville blive glad for sådan en plakat. I dag er det supermand, og allerede der ser man en plakat for sig, som man måske ikke lige kan forstille sig i sit hjem. Jeg synes faktisk at denne udgave er super fed og ret rå! Lign. fås også med Batman og den er lige så fed!

Plakaten er fra Harshness

Superman - Dagens poster

Todays’s Poster

This week I’m taking the concept ‘Today’s poster’ into the movie poster business. I found so many reinterpretation’s of cool and retro movie posters. Today it is Superman, and I think it’s pretty cool. You can also get a Batman poster like this.

You can buy the poster at Harshness

Superman – Dagens poster
Artikel
Superman – Dagens poster
Beskrivelse
I denne uge tager jeg 'Dagens Poster' ind i filmverdenen. Jeg har fundet så mange fede nyfortolkninger af gamle filmplakater, og det er særligt i drengerøvsgenren. Jeg hå
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply