Soveværelse (Bedroom)

Sengen skal have et hovedgærde…

Sponsoreret – som amabassadør for Auping skal jeg skrive ‘sponsoreret’. Jeg vælger selv mit indhold, ord og holdninger
og er taknemmelig for de samarbejder jeg har , de gør det muligt for mig at drive bloggen på daglig basis. 

Jeg er altså fortaler for, at en seng skal have et hovedgærde! Et hovedgærde fuldender nemlig indretningen i soveværelset, og gør sengen mere indbydende og smuk. Jeg har vist nok skrevet dette en del gange, men i dag er der en særlig anledning, der kører nemlig en kampagne lige nu hos Auping, hvor du ved bestilling af en Auping Essential eller en Auping Original får et hovedgærde GRATIS med. Så hvis du længe har overvejet og drømt om en Aupingseng, så er det i denne uge, du skal slå til, for så får du altså et gratis hovedgærde med i købet! Du vælger selv hvilken farve, og hvis du er modig og tør vælge et hovedgærde, som er en anden farve end sengens stel, har du altså mulighed for at customize din egen seng. Jeg personligt synes, at det er lidt frækt at mikse farverne lidt.

Prøv lige at læse mere om kampagnen og hvor du kan købe Aupingsenge her – Tilbuddet gælder t.o.m. 30. juni 2017

Se nu bare her hvor det spiller…

 

Sengen skal have et hovedgærde…
Artikel
Sengen skal have et hovedgærde…
Beskrivelse
Sponsoreret - som amabassadør for Auping skal jeg skrive 'sponsoreret'. Jeg vælger selv mit indhold, ord og holdninger og er taknemmelig for de samarbejder jeg har , de gør
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Monica
    juli 7, 2017 at 09:05

    Er vild med din indlæg på de sponsorerede indlæg. Mit spørgsmål er, i hvor lang tid man skal blive ved med at skrive sponsoreret efter man stopper som ambassadør…? Giver ingen mening!!

Leave a Reply