Belysning (Lighting)

En lampe af en helt særlig…

En lampe af en helt særlig karakter og ikke lige noget, der ligner noget jeg har set før. Louise Roe har netop lanceret denne flotte lampe, og igen formår hun at skabe sit helt eget udtryk, der balancerer så perfekt mellem det maskuline og feminine. Det er netop det, jeg så godt kan lide ved alt, hvad der kommer fra Louise Roes hånd, det bliver nemlig aldrig “tutte-nuttet” og jeg vil vove den påstand ( den er altså ikke afprøvet endnu den her påstand, just saying…) at skal mand og kvinde flytte sammen, så skal de bare shoppe amok hos Louise Roe, for hendes design er både til ham og hende, og jeg nægter at tro på, at man kan blive uvenner over indkøb til fælles bolig her.

En lampe af en helt særlig…
Artikel
En lampe af en helt særlig…
Beskrivelse
En lampe af en helt særlig karakter og ikke lige noget, der ligner noget jeg har set før. Louise Roe har netop lanceret denne flotte lampe, og igen
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply