Uncategorized

Brug for hjælp til indretning?

Har du svært ved at finde den røde tråd i din indretning? Mangler du idéer til omrokering, opbevaringsløsninger, rådgivning om belysning? Gad du godt vide hvordan man for personlighed ind i hjemmet, hvordan man hænger billeder rigtigt eller, hvor man lige køber den sofa eller det bord, der sætter prikken over i’et? Er du træt af det kedelige køkken, soveværelse eller stue eller ønsker du bare en total forandring? Jeg åbner for en kort periode op for min indretningsrådgivning igen.

Jeg stoppede for et par år siden, men jeg får så mange fine henvendelser fra jer om ønske om et besøg af mig til hjælp om indretning. Det vil jeg rigtig gerne imødekomme, så derfor kan du booke mig til et besøg og så spreder jeg om mig med tips og vejledning. Skriv til mig på malene@boligcious.dk og hør nærmere om pris. Jeg lukker ned for muligheden ved udgangen af februar! Det betyder ikke, at vi ikke kan finde en dato efter februar, det betyder blot, at du skal booke mig i denne måned.

Hvordan fungerer det så?

Inden mit besøg skal du have gjort klart for dig selv hvilke udfordringer du vil have hjælp til, hvilke rum vi skal gennemgå og hvilken stil og stemning du ønsker dig. Det er en god idé at hvis du har fundet et par boliger på nettet eller i magasiner af indretning som du synes godt om så vi kan pejle os ind på dine ønsker. Sammen gennemgår vi boligen og du tager notater så du er klar til selv at komme i gang.

Jeg sidder klar til at modtage din mail – malene@boligcious.dk

Brug for hjælp til indretning?
Artikel
Brug for hjælp til indretning?
Beskrivelse
Har du svært ved at finde den røde tråd i din indretning? Mangler du idéer til omrokering, opbevaringsløsninger, rådgivning om belysning? Gad du godt
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply