INTERIØR Uncategorized

Cirkus tendens?

 

Jeg synes jeg spotter en cirkustendens, eller i hvert fald en stribet tendens som jeg forbinder med cirkus og bolcher. Legesyg og skøn med et twist af humor og en uhøjtidlighed som jeg finder befriende. Disse stribede elementer i boligen kan sagtens indføres uden, at der går totalt farver og striber i den. Faktisk synes jeg, at en af de stribede puder eller det stribede fad begge dele fra OYOY, kan bringe det der lille twist ind i et smukt rum, så det løfter stemningen og ikke bliver for pænt og perfekt. De stribede tapeter fra Ferm LIVING kan gøre det samme og særligt sammen med et højt panel kan det noget helt specielt.

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  CharlotteR
  februar 12, 2018 at 09:51

  Skønne strber.. ;o)
  Jeg er dog mest vild med puden på det sidste billede, ved du om det også er fra Oyoy?
  Den er ikke at finde på deres hjemmeside.

Leave a Reply