Mand til Mand Uncategorized VÆRD AT BESØGE

Et fransk exit

Med vores nye blogdesign lovede vi også nogle spændende nye tiltag her på bloggen. I dag præsenterer vi “Mand til mand” et fast ugentlig indlæg til vores mandlige læsere skrevet af Oscar Haumann. (kvinder må godt læse med, jeg er sikker på vi kan lære noget)

Oscar studerer IT sundhed og bor i København. Han går op i indretning, kvalitet og design, og savner inspiration til dette direkte fra mand TIL mand! Hvordan indretter man et stilfuldt og cool mandehjem? Hvor køber man de fede ting? Guide til fede butikker, trends m.m.
Desuden er Oscar dygtig fotograf og bruger byen som kulisse. Kig forbi hans website og plakatshop her.

Tag godt i mod Oscar og læs hans første indlæg herunder:

 


Frankrig i hjertet i København ELLER Et fransk exit

I midten af København ligger der et sted – et sted hvor alt emmer af Paris. Stedet hedder Beau Marche og er en af mine absolut yndlings butikker, -efter du selv har været et smut forbi, er jeg ikke i tvivl om, du har det på samme måde.

Et fransk exit

Grunden til jeg lige netop skriver om Beau Marche i dette første indlæg er, at butikken, udover at have nogle cool og lækre ting til os mænd, er den også indrettet på en måde, som inspirerer  – Nærmest sådan bevist tilfældigt. Mens man går rundt på de rå knirkende gulvbrædder, kan man i baggrunden svagt høre klassisk fransk musik, der er med til at give stedet en autentisk charme. Vil du hvile dine ben og forblive lidt i stemningen, er der inde i butikken en lille bar, hvor du kan nyde et lille glas god fransk vin – Dette er virkelig en af de ting, der gør butikken til noget særligt, lige nøjagtig kombinationen af lækkert interiør – alt fra spiseborde til dyre vinoplukkere – og ”vinbutik”, som fungerer rigtig godt og er i sig selv grund til at tage et smut forbi.

Et fransk exit Et fransk exit Et fransk exit

Men det stopper ikke her, for fortsætter du om i gården kan du sætte sig godt tilrette i deres mindst ligeså hyggelige og autentiske cafe og bestille dig en Croque Monsieur eller én af de 6 andre franske retter fra menuen på den store stort tavle.

Alt i alt er det en helt fantastisk butik og café, der har formået at skabe en utrolig gennemført stil og atmosfære, der giver stedet en særlig charme, og jeg bliver en smule skuffet (overrasket), når jeg forlader butikken og ikke befinder mig midt i Latinerkvarteret i Paris – men derimod står på Ny Østergade 32 – i regnvejr!

Et fransk exit Et fransk exit Et fransk exit Et fransk exit Et fransk exit

 Foto: Oscar Haumann

Et fransk exit
Artikel
Et fransk exit
Beskrivelse
Med vores nye blogdesign lovede vi også nogle spændende nye tiltag her på bloggen. I dag præsenterer vi "Mand til mand" et fast ugentlig indlæg til vores
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply