Produkt og design (Interior design) Uncategorized

Spring News by Menu…. Wauw

Forårsnyhederne vælter ind i min mailboks disse dage, og det er altid med store forventninger og spændning jeg klikker ind og tjekker de mange smukke designnyheder ud. Fra danske MENU er der meget at se frem til denne sæson, bl.a. en del møbler. Jeg viser her mine favoritter fra den nye kollektion. Alle nyhederne kommer i butikkerne i løbet af foråret.

Vi starter lige i det små med denne smukke vase. Vasens form er ret fantastisk og giver mulighed for blot at bruge vasen som en slags kunstelement uden blomster. Farven er virkelig smuk (fås også i sort/grå) og måden den changerer fra dyb mørk til lys og transparent. Vasen hedder TROLL og fås i tre størrelser.

TAILOR SOFA

En meget skulpturel svævende sofa designet af portugisiske Rui Alves. Rui er inspireret af sin bedstefars skrædderbutik. Inspirationskilden kommer fra et billede af gamle skræddere, der står bøjet ind over arbejdsbordet og gamle træbøjler med grå jakkesæt. Præcis som i skrædderbutikken hvor alt er synligt, ønskede Rui at designe en sofa, hvor alt er synligt og båret smukt.

TAILOR er smuk fra alle vinkler, men særligt bagfra er den unik. Alt er synligt og konstruktionen er tydelig og let. Et smukt stel i egetræ, der med stolthed bærer skallen/sædet og dem som sætter sig heri.

CAGE TABLE

Et stilistisk bord med marmorplade og opbevaring. Jeg synes det er smukkeste i den hvide variation, fordi den er så ren og poetisk. Cage kan bruges som sofabord og sidebord og så kan den både passe på dine magasiner og plaider.

Her ses CAGE med kromstel og grå marmorplade, et helt andet udtryk ikk?

MEET BENCH

En bænk med et flot enkelt og skulpturelt udtryk. Genial i entréen…

Kan også bruges som et plateau eller sidebord….

… eller som en slags lavt konsolbord til kunstelementer… eller bag sofaen til coffetablebooks og en lampe… eller for enden af sengen! Mulighederne er mange.

Fås også med polstret sæde!

Spring News by Menu…. Wauw
Artikel
Spring News by Menu…. Wauw
Beskrivelse
Forårsnyhederne vælter ind i min mailboks disse dage, og det er altid med store forventninger og spændning jeg klikker ind og tjekker de mange smukke designnyheder ud
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply