Ikke-kategoriseret

Fidel chey y jose Martin

Jeg har jo en stor nysgerrighed og interesse for fænomenet “Abandoned places” // “Forladte bygninger”, jeg har skrevet flere indlæg om det her på bloggen. Jeg følger en masse med samme interesse på IG og nettet og jeg køber ind af bøger med spændende og smukke billeder af steder, der pludselig er forladt midt i en hverdag!

Dagens poster er valgt udfra min interesse om emnet og jeg synes den er super cool og stemningsfuld! Dette er ikke et forladt sted, men det kunne det sagtens have været synes jeg!

Fotoprint af Bernhard Hartmann kan købes her

z-BernhardHartmann-FidelCheyJoseMarti

Fidel chey y jose Martin
Artikel
Fidel chey y jose Martin
Beskrivelse
Jeg har jo en stor nysgerrighed og interesse for fænomenet "Abandoned places" // "Forladte bygninger", jeg har skrevet flere indlæg om det her på bloggen. Jeg følger en
Forfatter
Boligcious

No Comments

    Leave a Reply