Ikke-kategoriseret

Amfi – Æsteisk porcelænsserie

Indlægget er en del af en ambassadøraftale mellem Boligcious og by Lassen.
Meninger og valg af produktomtale kommer fra mig – Ærligt og kærligt

By Lassen har netop lanceret AMFI – En simpel og stilren serie porcelæn med dobbelt funktion. Serien indeholder skåle i fire størrelser og tallerkner i fire størrelser og kommer i to farver. Det geniale ved Amfi er, at tallerknerne også kan fungere som låg til skålene. bylassen_amfi_0134

Forestil dig, at du har rester tilbage fra aftensmaden som du gerne vil gemme til dagen efter, hvor let er det lige bare at knalde tallerknen ovenpå og så smide det hele i køleskabet? Låget er holder på varmen fra varme retter på en elegant måde midt på middagsbordet.

bylassen_amfi_0086

Stilrent, stramt og poetisk ikk?

Amfi – Æsteisk porcelænsserie
Artikel
Amfi – Æsteisk porcelænsserie
Beskrivelse
Indlægget er en del af en ambassadøraftale mellem Boligcious og by Lassen. Meninger og valg af produktomtale kommer fra mig - Ærligt og kærligt By Lassen har netop
Forfatter
Boligcious

No Comments

    Leave a Reply