Ikke-kategoriseret

Jeg har din ryg….

Dette print gav mig sådan en rigtig dejlig følelse. Det minder mig om gode venskaber, og jeg kom til at tænke på mine tætte venskaber og venindeskaber. Jeg føler mig så rig på gode venskaber. Jeg har en håndfuld helt tætte venner og veninder, som jeg virkelig kan betro mig til, tude hos, være grim med, grine med og bare være med uden, at man behøver snak – og jeg elsker faktisk at have begge køn i min inder-kreds. Så er der de venner, som måske ikke får lov at komme lige så tæt på, men som jeg alligevel elsker og aldrig ville undvære. Mine venskaber vil jeg gøre alt for, det ved de, jeg er der lige meget hvad og hvornår. Det bedste er, at jeg ved at det er gengældt.

‘Legs’ af RK Design minder mig om et af de helt tætte venskaber, en person som er helt inde under huden på mig. En som jeg så sent som forleden lå og trillede rundt i sofaen af grin med og som jeg så ringer til en halv time efter jeg er kørt, fordi jeg ikke helt tør gå ind i mit mørke tomme hus uden, at der er nogen som lige passer på mig i røret – Man tror man er så sej ikk? men der skal ikke meget andet til, end et par ubehagelige oplevelser og det pludselig at bo alene, til at man godt engang imellem kan ryste lidt indeni. Så dagens poster er en hyldest til venskaber, de nære af slagsen. Jeg håber virkelig også, at du har en sådan ven i dit liv, hvis du har, så del dagens indlæg med vedkommende, det vil sikkert glæde ham eller hende <3

God dag og pas på hinanden ikk?

rk-design-legs

Dagens Poster kan købes her

Jeg har din ryg….
Artikel
Jeg har din ryg….
Beskrivelse
Dette print gav mig sådan en rigtig dejlig følelse. Det minder mig om gode venskaber, og jeg kom til at tænke på mine tætte venskaber og
Forfatter
Boligcious

No Comments

    Leave a Reply