Ikke-kategoriseret

Objects: 4 smukke “smykker” til din bolig


I HAVE ABSOLUTELY
NO DESIRE TO FIT IN!


De der key-items man har i sit hjem, altså de der helt unikke ting, som man ikke ser alle vegne – De items er med til at gøre dit hjem unikt og til dit eget. Jeg har mange key-items i mit hjem, jeg ser det som en slags smukke smykker til mit hjem, -Smykker, der skaber personlighed. Det kan være alt fra et åndsvagt dyrt kunstelement, til en smuk hulsten fundet af min søn på stranden – Noget der skiller sig ud og skaber en nysgerrighed, og får andre til at stille spørgsmål. Jeg kan godt lide at have ting der skiller sig ud, jeg bryder mig ikke om at mit hjem ligner noget fra et boligkatalog, og jeg er helt okay med, at folk tænker, at jeg er mærkelig, fordi jeg har en mærkelig dims hængende på væggen – Faktisk kan jeg ret godt lide, hvis folk finder det mærkeligt og lidt fjollet, det giver mig nemlig en følelse af at være lidt en særling, lidt unik og den følelse kan jeg godt lide, for jeg er sgu ret unik! – Pæcis som det citat, jeg fandt på Pinterest i morges: “I have absolutely no desire to fit in”! – Sejt ikk? Sådan har jeg det faktisk, måske ikke i alle livets situationer, men for det meste har jeg ikke behov for at tilpasse mig. Jeg har det godt med den jeg er, jeg er stolt af min personlighed, jeg synes faktisk at jeg er ret fantastisk som menneske, ven, chef, kollega… osv.

Her kommer 4 smukke og lidt anderledes Key-Items/smykker til boligen…

 

 

 

02-2

Jeg elsker det smukke spejl ‘Selfportrait’ designet af Ilaria Innocenti & Giorgio Laboratore. Stærkt inspireret af en japansk vifte. Det er utrolig feminint, et lille kunstværk. Jeg så det første gang for et årstid siden, men blev mindet om det igen på messen i Paris for et par uger siden. Se mere her

 

d44649_990cb06237854cae919b7f0d21e021ba~mv2

Fuldstændig fantastisk stol – Nej man sidder sikkert ikke særlig godt i den, men den er utrolig skulpturel, og det er nok sådan, jeg ville betragte den i min bolig – En skulptur/et kunstværk på højde med min øvrige kunst. Pudica Chair designet af Pedro Paulø Venzon – Se mere her

 

 

 

Skærmbillede 2016-09-15 kl. 16.12.15

Dette er smykker til dit køkken. Skærebræt i smukke former, med fine detaljer. Betragter du dem rigtigt, lever de ret godt op til dagens tema, med de små perle-lignende detaljer på håndtaget. Designet af BIJOUX for BITOSSI HOME

 

 

Sottoportico_anteprima_01

Det unikke kan snildt ligge i et gulvtæppe, særligt dette: SOTTOPORTICO, designet af Seraina Lareida. Tæppet er unik på flere planer. Formen er meget atypisk af et gulvtæppe at være, ret cool ikk? Tæpper tykt, men klippet kort i et felt, som har samme formgivning som hele gulvtæppet, det giver en dybde og en sej 3D-effekt. Mønstret er også ret fantastisk. Meget innovativt og modig design. Se mere her

 

Objects: 4 smukke “smykker” til din bolig
Artikel
Objects: 4 smukke “smykker” til din bolig
Forfatter
Boligcious

No Comments

    Leave a Reply