Ikke-kategoriseret

About that bathroom

-Ja jeg søger stadig et nyt badeværelses-møbel – Egentlig ville jeg gerne have nye fliser og en hel renovering, men det kan vist ikke helt betale sig. Jeg er sikker på, at lidt maling og nyt skab med vask kunne gøre alverden til forskel. Der er meget at vælge mellem, men der er ikke helt så meget, som jeg falder pladask for.

Svenske Swoon designer badeværelsesmøbler som ingen andre. De leger med overflader og farver og skaber nogle virkelig smukke universer.


Poetisk badeværelse


Swoon er rigtig gode til gennem styling og foto at formidle nogle ufattelig smukke og poetiske badeværelser. Jeg er helt i knæ over disse billeder, det er så top lækkert og gennemført og det klør i mine fingre for at købe. Nogle gange skal man se badeværelsesmøbler i et stylet univers for at se det smukke, det er nemlig temmelig usexet og upersonligt blot at kigge på skabe side om side i en special forretning, -og det er her jeg normalt bare giver op, det kender du sikkert godt ikk?

swoonsidehoneysilentnight_2

1400x1400smoothweb

Unknown-1

swoonsidehoneywhiteweb_2

swoonsidehoneysnowwhitecu


-også i farver …


Swoon gør det også i farver, og det er de helt rigtige farver, de farver som vi ser dominerer efteråret 2016. Det er de færreste, der tør kaste sig ud i farver, når det gælder badeværelse og køkken, det kan nemlig godt blive dyrt at skifte ud når farven er blevet outdated. MEN hvis man tør, wow altså… Det er frækt det her synes jeg

Unknown CroppedImage14001400-swoonvardagsrum107klarb-kopia-2 swoon_soft_emerald_brass_detail-1 banner1_2

Besøg swoon.se

About that bathroom
Artikel
About that bathroom
Forfatter
Boligcious

No Comments

    Leave a Reply