Ikke-kategoriseret

Rimm og jeg

Rimm er en lertøjsserie fra by Lassen, som jeg jo har et ret tæt forhold til. Jeg har lånt en Rimm vase og to potteskjulere, bare lige for at se, hvordan de ville tage sig ud hjemme hos mig.
Rimm serien er stringent med sin polygone form, den er elegant og stram i designet, og står derfor i smuk kontrast til noget så organisk som blomster og planter.

 

 

IMG_6122

Samspillet mellem en buket og en Rimm vase kan jeg virkelig godt lide – det er lidt ligesom med en god sauce, der skal modsætninger til før den bliver perfekt… -du ved noget surt, salt og sødt.
Rimm vasen er stram i designet og holder om den frodige, smukke, bløde buket som en fast hånd.

 

IMG_6126Den store gulvpotte har jeg også udfordret lidt i forhold til kontraster, jeg elsker jo kontraster og her har den stringente Rimm potte fået modspil af en vild rosmarin. Og ja det er måske lidt mærkeligt at have en krydderurt i sin entré, men jeg synes de er så smukke og så dufter de i hele entréen.

IMG_6127

IMG_6133

Her i mit soveværelse passer Rimm urtepotten i farven ‘Camel’ helt perfekt. Den er placeret ovenpå by Lassens Frame sidebord i smoked oak.

Rimm fås både som potter og vaser i flere former og størrelser og i tre farver, se dem alle her

Rimm og jeg
Artikel
Rimm og jeg
Beskrivelse
Rimm er en lertøjsserie fra by Lassen, som jeg jo har et ret tæt forhold til. Jeg har lånt en Rimm vase og to potteskjulere, bare lige
Forfatter
Boligcious

No Comments

    Leave a Reply